MMI januar 2018 Nord, Syd og Øst

YP har endnu en gang lavet en spørgeskemaundersøgelse til alle indkaldte MMI-ansøgere.

Læs mere herunder for et uddrag af de spændende resultater.

Vi skal først og fremmest være ærlige og fortælle, at mailadresserne fra Syd-ansøgerne desværre gik tabt, hvorfor nedenstående besvarelser kun er fra Øst- og Nord-ansøgere. Det er udelukkende ansøgere som har været kaldt ind til MMI som har besvaret undersøgelsen. Vi har en samlet svarprocent på 65%

Vi kan se at ingen ansøgere tidligere har søgt hoveduddannelse i andre specialer end pædiatri, at de fleste ansøgere fortsat udelukkende vil søgei pædiatri, få er dog uafklarede om de vil søge andet speciale og få er også uafklarede om de vil søge pædiatri uden for Danmark.
Vi kan ligeledes se at alle ansøgere fra hovedstadsområdet søger hoveduddannelse i deres bopælsområde, hvorimod ansøgere fra Jylland søger mere bredt i flere regioner.
Vi kan se af besvarelserne at folk som fik hoveduddannelse havde lidt mere klinisk pædiatrisk erfaring, alle havde lavet forskning i større eller mindre grad (men ikke alle havde PhD) og mange havde sideuddannelse fra andre specialer.

MMI jan 18 figurer nyhedsbrev


Hvis man ønsker den fulde opgørelse der både viser tilfredshed med MMI samt ansøgernes kliniske-, forskningsmæssige- og geografiske baggrund, er man velkommen til at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Den fulde besvarelse samt de individuelle kommentarer gives desuden til de uddannelsesansvarlige fra Dansk Pædiatrisk Selskab.

Venlig hilsen YP

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.